Canvis!!

Benvolgudes i benvolguts!

Comença el curs i venen els canvis. A partir d’ara canvio de servidor de bloc, passo de WordPress a Blogger, en principi perquè s’havia acabat la memòria disponible, tot i que ara s’ha ampliat, just quan ja he fet el canvi. En fí…

Enllaço aquest vaixell dels tresors antic amb el nou, esteu a un click de continuar sabent i mirant el que fem a l’escola la Ginesta. Fa una estona m’he estat passejant per l’arxiu dels comentaris i les entrades d’aquest antic vaixell i m’he emocionat al llegir a a les persones amb les que he compartit grans i molt bons moments. Us vull agrair els vostres comentaris, el vostre suport, la vostra estima, queden al ciberespai el vostre recordi la meva admiració. Estic segur que ens continem mirant, llegint, escoltant i parlant. Jo continuaré passant per aquest, el nostre bloc.

nou bloc El Vaixell dels tresors


us espero!

toni

Ja hem arribat!!

Benvolgudes i benvolguts!

Des de fa unes hores els nens i nenes de cicle superior de la Ginesta corren, xalen, salten i gaudeixen de les colònies d’enguany. Hem arribat bé, sense marejos, amb una aturadeta per esmorçar al peu de Montserrat, un viatge llarg però maco.

Estem a un lloc paradisíac, preciós, amb unes vistes al Pedraforca que treuen l’esma. Ara mateix la canalla està fent un passeig al poble de Saldes amb bon temps i vent variable de ponent.  Sense cavalls a la vista…

Seguirem informant!!

Els mestres i la mestra de cicle superior a les colònies del Pedraforca

Ginestra obertA…

Benvolguts i benvolgudes!

Ja la tenim aquí! Acaba de sortir el número 1 de la Ginestra obertA, la revista de sisè A. Amb els seus errors i les seves millores, fent i desfent és com aprèn l’aprenent. Així és com hem xalat fent-la, hem patit per fer-la, hem lluitat perquè sortís el dia que teníem previst, el dia de Sant Jordi per vendre-la als pares i mares que vindran a la festa del divendres.

Gaudiu-la!

Ginestra obertA 1