TALLER DE VISIÓ

Divendres 17 de febrer ens va visitar una òptica-optometrista per a fer-nos un taller , amb un format didàctic i experimental, on els alumnes hem après molts aspectes de la visió. Ens ha explicat i donat eines per intuir si els problemes d’aprenentatge poden estar relacionats amb les nostres habilitats visuals. Vas ser molt interessant i a la vegada també ens ho vam passar molt bé!

TALLER DE CUBORO

El dilluns 13 de febrer ens van presentar un material molt interessant per a jugar amb les matemàtiques, tant individualment com en grups. Aquest material permet treballar conceptes del bloc d’espai i forma, des del punt de la descoberta i manipulació del material. En grups vam haver de construir un circuit amb diferents blocs de fusta que alguns tenien perforació interior per a passar-hi les bales i d’altres no en tenien. Ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt poder descobrir les matemàtiques d’aquesta manera tan manipulativa i visual.

Fearless John

Divendres passat va venir la companyia Theatre4 schools a l’escola! Van fer una obra en anglès que vam treballar a classe anteriorment. Ens va agradar molt i la vam entendre força bé ! Al final de l’obra vam poder parlar una mica amb els actors. Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è vam fer preguntes sobre ells i sobre l’obra.

 

img_20170203_115602img_20170203_121344img_20170203_121400

El castell de Montbuí

 

Enguany dins de les Jornades “FEM POBLE”, els nens i nenes de cinquè vam fer una visita guiada al Castell de Montbuí.

Vam anar caminant des del pàrquing fins al Castell i allà vam esmorzar tots junts. Seguidament l’Abel, el monitor, ens va fer una explicació en petits grups sobre la història del Castell. Després vam baixar tot caminant cap a l’escola.

Ens ho vam passar molt i molt bé!!!

SANT JORDI

Aquest curs per Sant Jordi hem fet festa grossa. A quart hem fet tallers amb els nens i nens d’Educació Infantil…

punts de llibre… parelles de lectura… joc compartit…

 

ELS JOCS FLORALS

 

Durant la setmana de Carnaval ens hem confeccionat unes disfresses ben divertides amb els nens i nenes de primer i segon

SANT JORDI

Durant la setmana de Sant Jordi, les aules s’ han omplert de pares i mares que han explicat contes.

conte st jordi 026_jpg

Hem fet tallers intercicles per parelles, els alumnes de cicle mitjà hem compartit lectures amb els nens i nenes d’educació infantil.

 

Hem celebrat els Jocs Florals.

També hem fet una exposició amb treball literari i plàstic relacionada amb l’ univers de Tintín que us recomanem que visiteu.