ELS BOMBERS

El proper dia 24 de març els de primer anirem a visitar els bombers de Mollet. Abans treballarem com van vestits, el tipus d’eines que utilitzen, quan hem de trucar els bombers… Serà molt maco poder veure on viuen i que ens deixin tocar….

Bomber

Mola?? Jo vaig fent proves… no ho tingueu en compte!

Bufff.. a vore si ara es veu com jo ho vull… pq intento fer el q em diuen… pero no em surt!!! ah…

I també intento afegir un link per veure un video…. de tant en quan les faig aquestes coses per prendre-m’ho amb una altra energia… així que a gaudir!!!

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

I un darrer video… sere capaç? b, en un altre moment… q a mi m’agrada el minut 3.05… q apareix un conegut!!

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

I LES MESTRES…

Les mestres també estem fent les mil i unes. Després del primer trimestre en què ens intentem situar, conèixer-nos, establir un primer contacte… aquest segon trimestre també té sorpreses. Els nens comencen el segon trimestre cansats? Després d’un mes ens hem situat (Qui ens havia de dir que comencessin cansats!) I al cap d’un mes els nens estan a to i les mestres comencem a estan cansades de cursos, patis amb problemes, mala educació d’àvies… SORT QUE ENCARA TENIM ÀNIMS.,

Fem les mil i una!!

Doncs, per estrenar el nostre blog… dir-vos que després del primer trimestre, el canvi d’educació infantil… poc a poc ens anem adaptant a tot plegat… això sí, aquests segon trimestre ve carregat de sorpreses que no sempre ens esperem!! Poc a poc… ja us anirem explicant… perque ara mateix tenim molts fronts oberts… i ara ja hem de començar a tancar-ne algun… així que… properament tindreu més notícies!! Fins aviat, els de primer!