GRÀCIES FAMÍLIES!!!

Un cop més us vam demanar col·laborar amb l’escola portant imatges d’hivern i la vostra resposta ha sigut fantàstica. Així que des del bloc us agraïm la vostra implicació i us donem les gràcies. Per cert us penjo la imatge del meravellós ninot de neu que tenim a la classe fet amb material reciclat per la família de l’Hugo. GRÀCIES A TOTHOM!!

ENLLAÇOS D’INTERÉS

“Quaderns de pedagogia” és un espai dedicat als pares, que tracta de les qüestions que més els preocupen en relació amb els seus fills: educació, relació pares-fills, qüestions de salut, ensenyament… Tant poden parlar de nadons com de nois i noies adolescents. L’objectiu és apuntar un tema, comptar amb l’assessorament d’un expert (psicòleg, pedagog, mestre…) i recomanar altres espais on trobar més informació (llibres, pàgines web…).

El tema que he escollit perquè pugueu fer un cop d’ull a aquest programa és:

Jugar en família


Els comentaris que s’aporten en el programa des del punt de vista de dos assessores, una pedagoga i l’altra psicòloga, remarquen els pros i contres de tenir una actitud positiva o no davant el paper que el joc té en el desenvolupament integral de la personalitat dels infants.L’entorn distés que el joc facilita, incrementa els vincles afectius i emocionals que es poden establir entre els adults, pares o no, i els infants.

Edu3.cat

LA CANÇÓ DEL BON DIA!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de la demanda de moltes famílies de saber quina i com és la cançó del bon dia que cantem cada matí a l’aula… aquí la teniu perquè la canteu junts amb els vostres infants.
La podeu trobar en el CD de Dàmaris Gelabert: Cançons per Apendre de 3 a 6 anys.
Us he escrit també la lletra:

Bon dia, bon dia!
bon dia al dematí!
La lluna s’amaga
i al sol deixa sortir.

Bon dia, bon dia!
bon dia al dematí!
Fem fora la mandra
i saltem corrents del llit.

Bon dia, bon dia!
bon dia al dematí!
Bon dia a tothom,
bon dia jo us vull dir.

Bon dia, bon dia

bon dia al dematí!
El gall ja ha cantat,
i el dia ha començat.

Bon dia, bon dia!
Bon dia a tothom.

Bon dia, bon dia!
Bon dia a tothom.

Bon dia, bon dia!
Bon dia a tothom.

Bon dia, bon dia!
Bon dia a tothom.

Bon dia a tothom.

Bon diaaaaaaaa!
BON DIA!!

CIMG1256

Benvinguts al bloc dels cargols de P3!!!

Aquest bloc té l’objectiu de ser un medi més de comunicació amb les famílies de P3 de l’Escola Mestre Morera de Barcelona. 

Serà un punt de trobada per les famílies, professionals…, i tots/es aquells/es que estiguin interessats/des en la informació depositada.

Espero que sigui del vostre agrat, i que el gaudiu tant com jo al fer-lo.