Ingredients:

5 ous

1 iogurt

2 parts de sucre

1 part d’oli

3 parts de farina de blat

Pell de llimona ratllada

Una mica de llevat royal 8 g

Passos a seguir:

1r: Separar les clares dels rovells i posar-les en bols de vidre

2n: Buidem el iogurt en un platet i li afegim la ratlladura de llimona i netegem el pot del iogurt.

3r: Del pot del iogurt l’omplim 2 vegades de sucre .

4t: Netegem un altre cop el pot de iogurt i fem les tres parts de farina.

5è: Per últim omplim el pot d’oli.

6è: Les clares sense cap gota de rovell les muntarem fins que arriben l punt de neu hi ho reservem.

7è: El bol de rovell amb ajuda de la batedora  afegim el iogurt amb la pell de llimona, el sucre i l’oli

8è: Aquesta barreja amb ajuda d’una espàtula anirem afegim les clares muntades.

9è: Hem d’afegir la farina i el llevat poquet a  poquet .

10è: Posem aquesta barreja en un motlle de coca i el ficarem al forn escalfar a 160 graus entre 20 i 30 minuts depèn de la potència del forn.

Daniel Quesada Bartrolí

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a

  1. nerea diu:

    Quin coc s’ortira?Deu de estar bonisim:D

Respon a nerea Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *