Taller d’escriptura àrab i “Entre terres”

 

Els alumnes de sisè han començat les activitats del programa “Conviure a la Mediterrània” amb un taller d’escriptura àrab amb el formador siri Hatem. En aquest taller han aprés les peculiaritats de l’alfabet àrab, la importància de la posició de la lletra, com s’escriuen, com sonen; també, han escrit el seu nom i algunes paraules amb lletres àrabs.

Giorgos, el formador d’origen grec que ens va fer el taller “Entre terres”, ens va explicar les característiques comunes dels pobles del Mediterrani i vam aprendre que són més coses les que ens uneixen que no les que ens separen.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>