Els contes de la Laura i en Joan

Atenció, nois i noies! Ha arribat a la biblioteca de l’escola una col·lecció de contes que tenen la recerca científica com a element principal de la seva trama. La Laura i en Joan en són els seus protagonistes i fan servir els seus poders màgics per ajudar personal investigador de diferents àmbits científics. Però, la maga que se’ls va aparèixer dins de la llàntia màgica del museu els va fer prometre que només els farien servir durant un parell de dies…

Si voleu llegir històries superinteressants de ciència i tecnologia, aquesta és la vostra col·lecció: dinosaures, missions de rescat, nanorecerca, aqüicultura, neurobiologia, fotònica, tecnologia alimentària, química orgànica… Ciència i tecnologia divertida, ben explicada i … En estat pur!

A més a més, podeu llegir els contes en català i la seva traducció a l’anglès.

En el proper préstec de la biblioteca de l’escola, demaneu-los.

Aquí podeu trobar jocs sobre científics.

Si us interessa el tema cliqueu la imatge 

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>