AL PALAU HI HA DIMONIS!!!

A la vila de Molins de Rei, la canalla, des de ben petita, veu les espurnes del Camell a coll i be del seu pare, s’amaga a les faldilles de la mare quan peta la traca final i córrer sota els espetecs que surten de les forques dels dimonis i les bèsties. Són molts els valents que acaben posant-se la casaca i petant carretilles aprofitant un motiu de festa. També n’hi ha de més porucs que volen i dolen. Per a tots ells, amb motiu del 90è aniversari de la nostra escola El Palau, hem convidat a la Colla de Dimonis de Molins de Rei perquè ens facin un taller de dimonis!!! Amb ells hem après els orígens dels dimonis, diables i bestiari de foc, i ja sabem les normes per participar en un correfoc. Per acabar ens hem protegit amb el vestit, hem aixecat ben alt les forques i … a saltar i fer voltes!


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “AL PALAU HI HA DIMONIS!!!”

8 02 2017
Raquel Almirall (14:52:12) :

Que xulo!!! Molt bona idea!!

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>