Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat

Benvolgudes famílies,

Des de la Fundació Institut Català i la Cultura Gastronòmica (FICCG) estan treballant per presentar la candidatura de la cuina catalana perquè la UNESCO la declari Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Dins de les diferents accions que estan duent a terme, compten amb un programa per donar a conèixer el patrimoni culinari català a les escoles. Pensen que els nens i els joves són el futur d’aquest país i que d’ells depèn que es preservi aquest patrimoni.

Com que la nostra escola ja havia apadrinat un menú i som col·col·laboradors amb aquesta entitat, ens han demanat que ens impliquéssim en aquest programa pilot. Les activitats que promou aquest programa busquen d’una banda, afavorir la interacció entre les diferents generacions d’una família i, de l’altra banda, que els infants valorin el nostre patrimoni.

Aquestes activitats es portaran a terme en aquest trimestre:  algunes a les aules, altres al menjador i altres a casa amb el vostre ajut.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Si cliqueu damunt l’imatge podreu veure l’article complert publicat al bloc de l’Institut de la Cuina Catalana. També trobareu el receptari.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>