ENS VISITA LA MAGDA ALBORNÀ

De 08-09 magda

DIJOUS, 23 D’ABRIL VA VENIR UNA SENYORA QUE ES DEIA MAGDA ALBORNÀ. ENS VA EXPLICAR EL CONTE DEL RUC DE LA GRANADA. LI VOLÍEM FER MOLTES PREGUNTES I LES PROFESSORES ENS VAN DIR QUE LES PREGUNTES ES FEIEN AL FINAL. DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI.

NIL I JÚLIA

EL DIJOUS 23 D’ABRIL DE 2009 LA MAGDA ENS VA VISITAR I ENS VA ENSENYAR UNS CONTES. UN ERA DELS GEGANTS I UN ALTRE ERA D’UN BURRO. ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM I VAM ESTAR MOLT CALLATS. A TOTES LES CLASSES ENS VA AGRADAR MOLT EL DEL GEGANT. GRÀCIES MAGDA.

MARTINA I JOAN

2 thoughts on “ENS VISITA LA MAGDA ALBORNÀ

  1. JULIA PUJALS

    Ens va agradar molt el conte del Burro de la Granada i
    vam estar molt contents que ens expliques un conte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *