FESTA DELS PADRINS I DE LES PADRINES

De 08-09 festa padrins i padrines

EL DIMARTS A LA TARDA VAM FER UNA FESTA AMB ELS PADRINS I LES PADRINES DELS NENS I LES NENES DE PRIMER B. VAM FER UNA MONA AMB OUS DE XOCOLATA I UN CONILL, TAMBÉ DE XOCOLATA, AL MIG. LA MONA ESTAVA BONÍSSIMA. ENS VAN DONAR UN TROS DE XOCOLATA. I ENS HO VAM PASSAR PIPA.

JÚLIA

A LA FESTA DELS PADRINS I PADRINES A LES PARELLES LES CRIDAVEN I S’AIXECAVEN I DEIEN COM ERA EL NOSTRE PADRÍ I LA NOSTAR FILLOLA. DESPRÉS VAM MENJAR LA MONA I UN TROSSET DE XOCOLATA. TOT ESTAVA MOLT BO I ALGUNS PODRIEN REPETIR DE XOCOLATA I ELS ALTRES DE MONA.

POL PAGÈS

VAM FER UNA MONA I LA VAM DECORAR. ESTAVA MOLT BONA. ERA UNA SORPRESA. HO VAM FER EL DIMARTS. TOT ERA MOLT BO, LA MONA, LA XOCOLATA I EL SUC I ENS LA VAM MENJAR I VA SER SUPERBONA I ELS PADRINS TAMBÉ DEIEN QUE ERA SUPERBONA.

MIREIA

EL DIMARTS VAN VINDRE DELS PADRINS I LES PADRINES, ENS VAM DONAR LA MÀ, VAM BAIXAR I VAM SEURE A TERRA. ENS ANAVEN CRIDANT PER PARELLES I ENS DONAVEN EL DOSSIER I HAVIEM DE DIR COSES DE COM HEM TREBALLAT, COSES BONIQUES I DOLCES. DESPRÉS ENS VAM MENJAR LA MONA.

AINA

EL DIMARTS VAM PREPARAR LA MONA PELS PADRINS I PADRINES. VAM POSAR EL CONILL I ELS OUS. A LA TARDA ENS LA VAM MENJAR AMB ELS PADRINS I LES PADRINES I VAM REPARTIR LES FEINES QUE HAVÍEM FET A LA BIBLIOTECA I A LA CLASSE AMB ELS PADRINS I LES PADRINES. ENS HO VAM PASSAR MOLT, PERÒ QUE MOLT BÉ. TOT AIXÒ HO VAM FER DESPRÉS D’EDUCACIÓ FÍSICA.

AI LI I NALAYA

DESPRÉS D’EDUCACIÓ FÍSICA VAM FER UNA FESTA PELS PADRINS I LES PADRINES. ELS PADRINS I LES PADRINES VAN QUEDAR AL·LUCINATS PERQUÈ NO S’ESPERAVEN LA MONA QUE ELS HI VAM FER I ENS LA VAM CRUSPIR SENCERA AMB UNA MICA DE XOCOLATA, ENCARA QUE NO SIGUÉS EL DIA DE LA MONA. DESPRÉS VAM ANUNCIAR COSES MAQUES DEL PADRINS I PADRINES.

PAULA

7 thoughts on “FESTA DELS PADRINS I DE LES PADRINES

 1. Norbe

  ESTIC MOLT CONTENTA DE QUE LA FESTA DE DESPEDIDA DELS PADRINS I PADRINES HAGI ANAT TANT I TANT BÉ. M’HAGUÈS AGRADAT MOLT SER AMB VOSALTRES I TASTAR AQUESTES MONES TAN SUPERBONES!!!

  ESPEREM PODER REPETIR AQUESTA ACTIVITAT EL CURS VINENT.

 2. AI LI

  M’ha agradat molt les mones que vam fer els nens i nenes de cincé i de primer.

 3. NALAYA

  magradat molt 1fe la festa de padrins i padrines i que la meva padrina fos la lucia fosi molt bonica un peto `per tots.

 4. ferran

  Estic molt content per tenir un padri que menseña tant a llagir i es diu Enric.Quan vaig acabar aquesta actibitat ara ja se llegir mes i o entenc mes gracies al meu padri Enric

 5. martina

  El meu padri em va ensenyar molt a llegir. Espero que l’any vinent es torni a fer aquesta activitat. I m’agrada com llegeix en Pau Pep.

 6. Lucía Vilalta

  Dafne,

  Moltes gracies per ser la meva padrina de lectura. Crec que he millorat molt.

 7. JOSEP

  em va agradar molt la festa. La xocolata era molt bona. Espero repetir-ho l’any que ve. I el meu padri Pau Pep llegeix molt be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *