EL PRINCEP PRINCEP I LA PRINCESA PRINCESA

From 08-09 no violència dones
From 08-09 princesa-príncep

EL DIA 25 VA SER EL DIA INTERNACIONAL DE LA NO VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. PER TREBALLAR-HO VAM FER UN TALLER.

LA SARA I L’ELI ENS VAN REPRESENTAR EL CONTE DEL PRÍNCEP-PRÍNCEP I LA PRINCESA-PRINCESA.

SEMPRE FEIEN EL QUE LA GENT ESPARAVA D’UN PRÍNCEP I D’UNA PRINCESA. EL PRÍNCEP ERA VALENT, ALT, FORT I LA PRINCESA ERA GUAPA, DELICADA I NO PARLAVA EN PÚBLIC. EL MIRALL ELS VA AJUDAR A DESCOBRIR QUE TAMBÉ ELS HI AGRADAVA FER ALTRES COSES QUE NO EREN LES QUE TOCAVEN. EL PRINCEP TAMBÉ LI AGRADAVA CUIDAR EL DRAC PETIT I AJUDAR A LA GENT I A LA PRINCESA LI AGRADAVA CADA NIT BAIXAR DE LA SEVA TORRE I ANAR A PASSEJAR PEL BOSC, FER-SE UNA CABANA I MOLTES ALTRES COSES. LA GENT DE LA CORT FINALMENT ACCEPTEN A LA PRINCESA I AL PRÍNCEP TAL COM SÓN.

5 thoughts on “EL PRINCEP PRINCEP I LA PRINCESA PRINCESA

 1. Anabel Ruiz

  Quin taller més maco!!!
  I quines fotos més boniques!! sobretot les de les abraçades i mostres d´estima.
  Moltes gràcies i felicitats de tot cor als que teniu aquestes idees!!!

 2. Eli

  Moltíssimes gràcies a vosaltres. La Sara i jo ens ho vam passar d’allò més bé amb vosaltres i a més vam aprendre moltes coses. Estem molt contentes de que us agradés el conte i d’haver tingut l’oportunitat de conèixer-vos.

  Una abraçadissima per tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *