CONDEMNEM LA VIOLÈNCIA

Després de la violència exercida pels cossos de seguretat de l’estat espanyol el dia 01 d’octubre amb la població civil catalana tota la comunitat educativa de la ZER EL JONC condemnen enèrgicament aquests fets. La pau, la tolerància, el respecte, el diàleg…són valors que en el dia a dia treballem des de les nostres escoles per tal que el món sigui un món millor per tots i totes nosaltres. Desitgem doncs, que aquests fets no es tornin a repetir mai més.

THEATRE FOR ED. INF. I CI

Last Tuesday 6th June 2017, we went to Ivars de Noguera to see the theatre play “Little Red” by IPA Productions. But this Little Red was very naughty and the wolf was so good… Thanks to a police officer who made Little Red become a nice girl. What fun!

El passat dimarts 6 de juny del 2017 vam anar a Ivars de Noguera a veure l’obra de teatre “Little Red” de la companyia IPA. Però aquesta Caputxeta era molt trapella i el llop era tan bo… Gràcies a un policia la Caputxeta es torna bona nena. Que divertit!

resized_IMG_0638resized_IMG_0624 tallada

COMIAT A LA KIRSTY

La nostra auxiliar de conversa, la Kirsty O’Connell de Melbourne, ja ha acabat la seva estada a la ZER. Hem tingut la sort de poder comptar amb ella a les classes d’anglès i ser uns privilegiats a l’hora de millorar l’anglès oral i de conèixer molt sobre el seu país, Austràlia, tan llunyà. Ha estat un curs ple d’emocions viscudes, d’aprenentatge, d’intercanvi…

Recordeu que a la pestanya d’aquest mateix bloc, “auxiliar de conversa”, hi podreu trobar totes les activitats que hem dut a terme amb ella. Us deixem el vídeo que li hem preparat com a comiat, recull també de tot el que la Kirsty ha fet a la nostra ZER. Esperem que us agradi, és molt emotiu. A la Kirsty li ha encantat!

THANKS KIRSTY!! WE’LL MISS YOU!!  

GRÀCIES KIRSTY!! ET TROBAREM A FALTAR!!

Trobada Esportiva Vielha

El passat dijous 27 d’abril tot l’alumnat de 6è de la ZER EL JONC vam participar en la Trobada Esportiva de Primària organitzada pel Conselh Esportiu d’Aran, i en el qual tot i les inclemències del temps vam poder gaudir d’un seguit d’activitats esportives d’allò més xules: malabars, grans jocs, bitlles, badminton, tennis taula, acrosport, zumba….

[youtube]https://youtu.be/Ai-QyjnrfUA[/youtube]

I per si en teniu més ganes us deixem un parell de vídeos de les pràctiques de Zumba…

[youtube]https://youtu.be/GBJePRulf9I[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/LwzOuyB2RFc[/youtube]

 

NOVA DATA PER A LA NOSTRA CURSA

Degut a la nevada que va fer el passat 25 de març a Camarasa, i que l’organització  hagués de suspendre la realització de la 6a cursa solidària del Jonc, es proposa una nova data per a la seva realització. banner 2017 curt copia

Així doncs ja podeu reservar el dia….la farem el proper diumenge 21 de maig….esperem doncs que aquest cop el temps ens acompanyi.  :0)

 

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY 2017

The pupils from CM & CS of the ZER wish everyone a Merry Christmas & all the best for the new year 2017!! We’ve made crackers, a British Christmas tradition.

L’alumnat de CM i CS de la ZER desitgen a tothom un Bon Nadal i tot el millor per al nou any 2017!! Hem fet crackers, una tradició de Nadal britànica.

img-20161227-wa0004 img_20161222_093831-bloc img_20161221_110018-bloc