L’ATLEGRAMA

El dia 22 de maig vam anar a les pistes Antoni Amorós per celebrar l’Atlegrama, una competició amb altres escoles amb proves d’atletisme. Vam fer diferents curses de velocitat, salt d’alçada, llançament de pes, curses de resistència…

Vam compertir amb diferents escoles. La nostra,  el Fray Luis de León , va guanyar 15 medalles.

Després de fer les proves vam anar al parc de Cam Zam a dinar i a jugar molta estona. Al cap d`una hora i mitja vam tornar a l’escola. Ens ho vam passar molt bé!!

Soraya, Daiana, Kevin i Melany

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA DIADA DE SANT JORDI

El dia 23 d’Abril vam celebrar la diada de Sant Jordi. Tots els alumnes de l’escola van participar. Cicle infantil i el cicle inicial tenien el premi col·lectiu. Cicle mitjà i superior tenien el premi individual o si ho feien en parelles doncs premi per les dues persones. Cicle mitjà només participava en castellà i català. I cicle superior participava en català, castellà i en llengua anglesa. En aquell mateix matí van fer unes danses els següents cursos: 2n i p5 van ballar la dansa del Patatuf, 4t la dansa de les Sardanes i 6è el ball de Bastons.

Per la tarda ens van assignar un curs per anar a llegir-los. Vam preparar un punt de llibre pel nen o la nena que ens toques. L’altra classe també va preparar un punt de llibre i ens el vam intercamviar. Vam fer la lectura i quan vam acabar ens van donar coca i colacao. Després vam estar jugant una estona.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ROBÒTICA

Sabeu que els nens i les nenes de la Patum traballem la robòtica?  Cada dimarts el grup 1 fa robòtica amb la Marisa i el que traballem es Scratch , Lego wedo i el code i aixi  aprenem a programar.

Mentrestant el grup 2 s’en va amb el Manel a fer processador de textos a la sala d’ordinadors.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’info K

Hola, Bon dia! Nosaltres som la Danae, la Laia A. i el Saúl de la classe de la Patum 6è A.

Us parlarem de l’info K.

Què és l’info K?

L’info K és un programa en el qual es parla sobre temes diferents , com per exemple: el temps , els moseus , el reciclatge , els paisos del món (etc…). Segur que si veieu l’info K estareu informats sobre moltes noticies.

Nosaltre normalment veiem l’info K els dimarts i els dimecres a la hora de lectura. L’info K s’emet de dilluns a dijous a dos quarts de set.

Us comvidem a veure l’info K!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El concert de Nadal

Hola!

Ahir els alumnes de l’escola vam anar al teatre Sagarra per fer el concert de Nadal. Vam cantar tres cançons. La primera va ser la de “Somiem tots junts”. Després, “Oh happy day”. I per últim, “Estimo el Nadal”. Estàvem bastant nerviosos. Al final de les cançons van llençar confetis.

Al concert  va assistir molta gent. En el primer torn va cantar de 3r fins a 6è i en el segon torn va cantar de P3 a 2n. Va ser tot un èxit.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El sobre de la felicitat

Hola!

Som la classe de la Patum. A classe fem una activitat que es diu “Sobre de la felicitat”. Cada dimarts, a l’hora de tutoria, escollim dues persones a les quals escriurem missatges sempre positius.

Aquell o aquella persona ha de llegir les cartes dels companys en veu alta i si vol pot dir el nom de la persona que li ha escrit la carta. Finalment quant ja han llegit totes les cartes escollim dues persones més per la següent setmana.

Maica, Rubén, Sohaib i Fernanda.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La excursió

El dimarts 31 d’octubre vam anar d’excursió al Poblat Ibèric Puig  Castellar. Vam esmorzar en un parc molt tranquil i vam jugar.

Vam continuar la ruta fins al parc de la Bestida i vam dinar. Al cap d’una estona vam jugar en un parc molt divertit.

Feia un temps ni molt assoleiat ni ennuvolat. Hi havia una font per beure aigua  i lavabo.

Ens van acompanyar la Gervasia, la Marta i la Mónica.

Els de 5è i 6è vam anar tots junts.

Melany, Soraya, Daiana i Kevin (6èA)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El video de 6èA.

Hola, em dic Fernanda i sòc de 6èA, bé, ja sabeu la classe de la Patum. Nosaltres van fer un video que feiem manniquin challenge.

Després de que la nostra professora Marisa ens gravés, van fer un altre video que explicavem el que fèiem a l´escola. I aquest video se’l mostrarem als pares a la reuniò.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Reunió de pares de 6èA

Hola! Em dic Maica del curs de 6eA.

Ahir mentre els meus pares eren en la reunió de 6èA, em vaig quedar a baix amb les meves amigues la Laia , la Soraya, la Danae i la Andrea. Vaig jugar molt amb elles  a fer musicallys amb una aplicacio del nostre telèfon. M’ho vaig passar molt bé amb les meves amigues!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Iniciem una nova experiència!

Benvinguts i benvingudes al nou blog de sisè!!

Es tracta d’una nova experiència que realitzem a l’espai de racons de llengua. Cada setmana un grup d’alumnes editaran diferents articles sobre temes del seu interès: notícies de l’escola, activitats recomanades pel cap de setmana, sortides, recomanacions de llibres…

Esperem que en gaudiu molt!

Les tutores

Publicat dins de General | Deixa un comentari