TREBALLS EN GRUP: PREPAREM MOSTRA I LA NOSTRA VISITA A P4.

Hola,

Aquesta setmana passada hem fet uns treballs en grup per preparar la mostra educativa i també perquè P4 ens va demanar si podiem anar a explicar a la seva classe de què estan fets els núvols ja que ho hem investigat a projecte.

No és cosa fàcil posar-se d’acord i que tothom estigui content amb el treball realitzat. Hem après a expressar el que ens agradaria fer i de quina manera. Fins i tot ha calgut repetir alguna feina perquè revisant el treball no ens acabava d’agradar.  Una experiència en la que ha calgut posar molt esforç per part de tots i totes.

Us deixem algunes imatges:

  Cliqueu a sobre!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *