DIMECRES 26

CASTELLANO

HOLA CHICOS Y CHICAS,

SOY LA MARIJOSE Y YA ME HE ENTERADO QUE ESTAIS CONFINADOS. OS ENVIO UNA FICHA PARA HACER. ES FÁCIL… SOIS MUY LISTOS Y LISTAS.

FICHA 1

A CONTINUACIÓN, OS DEJO UN PEQUEÑO VIDEO SOBRE LA AMISTAD. DESPUÉS PODEIS HACER UN BONITO DIBUJO PENSANDO EN ALGUIEN DE LA CLASE QUE PUEDA NECESITAR VUESTRA AYUDA. LOS MÁS ATREVIDOS ESCRIBEN UNA PALABRA O FRASE PARA EXPLICAR CÓMO.

 

MÚSICA

  • Per començar, cantem i ballem la “Hello Song”.

Get the mp3 from Apple, Amazon, or Google Play! https://music.apple.com/ca/album/hello-song-single/1222819888 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y1GWPB5/ref=dm_ws_sp_ps_dp https://play.google.com/store/music/album/The_Singing_Walrus_Hello_Song?id=Bojuqgdg7szkh532n73c55yneje\u0026hl=en The Singing Walrus is excited to present \”Hello Song\
www.youtube.com
  • Ara hem d’aprendre’ns el ball d’en John Brown. Té 4 passos molt senzills:
  1. Tocar-se un colze amb la mà.2.
  2. Tocar-se l’altre colze amb la mà.
  3. .Picar de mans a les cames.
  4. Posar una mà al costat de la cara fent d’indi.
Un cop tinguem practicats aquests passos, podem ballar la cançó de John Brown, el petit indi!

www.youtube.com

\”John Brown\” del nou disc ‘Fans del Sol’, produït per Oques Grasses i editat per Halley Records. Ja disponible a totes les plataformes: https://ffm.to/fansdelsol Si la vida no t’espera, no has acabat la carrera, tens converses amb les pedres, no surts a la wikipèdia, hauries d’haver nascut balena. Que l’horitzó sembla que sempre …
www.youtube.com

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises La Tortuga · Andana · Enric Larreula · Oriol de Ramon · Xavier Coca Animalari Urbà ℗ 2021 Luup Records Released on: 2021-06-04 Producer, Studio Producer: Oriol de Ramon Producer, Studio Producer: Xavier Coca Mixer, Mastering Engineer: Aleix Iglesias Music Publisher: Seven Hundred Little …
www.youtube.com
  • Jugar als jocs musicals online de “Chrome Music Lab”:
What can it be used for? Many teachers have been using Chrome Music Lab as a tool in their classrooms to explore music and its connections to science, math, art, and more.They’ve been combining it with dance and live instruments.Here’s a collection of some uses we’ve found on Twitter.
musiclab.chromeexperiments.com
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *