L’escriptora Mercè Escardó ens ve a veure a la classe!

Ahir dijous 31 de Maig, l’escriptora Mercè Escardó,ens va venir a veure a l’escola.

Quan vam treballar el projecte de l’eix dels contes i autors, li vam escriure una carta amb un dibuix de cada un de nosaltres. Ella ens ho demanava. És a dir, volia que cada nen/a la dibuixés imaginant-se com podria ser i de quina manera arribaria a l’escola. La setmana passada vam rebre la seva carta i ahir, la vam conèixer en persona.

Ens va explicar com ho fa per escriure i vam viatjar al país dels contes, tot cantant amb la seva guitarra. Ens va ensenyar tot un recull de plomes que té i que les fa servir per escriure, i ens va explicar contes escrits per ella, molt bonics. I, sabeu què? el sol va entrar a la nostra classe! Demaneu als vostres fills/es que us ho expliquin!

Va ser un matí molt divertit.

Moltes gràcies Mercè,

La classe de les gralles.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *