Anem a la biblioteca!

Dijous 10 de Maig tots els nens i nenes de la classe de les gralles, vam anar d’excursió a la biblioteca . Per arribar-hi, vam passar pel mig del poble. Vam veure les diferents botigues i..sorpresa! A la farmàcia del centre, hi treballa el papa de la Sara que quan ens va veure, va sortir a saludar-nos.

Un cop a la biblioteca, vam recordar entre tots les normes. L’Anna, ens va ensenyar i explicar diferents contes, després en vam poder mirar, que bonics que són! I també en vam agafar uns quants per mirar-los uns dies a l’escola.

Després, com que teniem molta gana, vam esmorzar  i jugar al parc de l’elefant! Ens ho vam passar molt bé.

Moltes gràcies a les mares acompanyants per ajudar-nos i gaudir junts d’aquesta activitat: Sílvia, Neus i Susana

 

Laura

 

https://drive.google.com/drive/folders/1u6_NY1d0kGwpmgdscqCEIUxU_7Uwtl7b?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *