Excursió al Cim de les Àligues.

Aquest any hem anat a aprendre moltes coses sobre les aus rapinyaires al Cim de les Àligues, ubicat a Sant Feliu de Codines. És un lloc on es dediquen a criar, estudiar, i mostrar les aus de rapinya. Hem vist les aus volant sobre els nostres caps, les hem fotografiat i gairebé tocat, també hem fet una gimcana molt divertida, per acabar de repassar toles les coses que hem après d’aquests espectaculars animals. Aquí en teniu una petita mostra.

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

 Qualsevol aclariment sobre les fotografies podeu adreçar-vos a blogselcarme@gmail.com 

Jocs Florals

El vint-i-quatre d’abril, amb el motiu de la diada de Sant Jordi es van repartir els premis, als millors poemes dels Jocs Florals. Cada nen havia escrit un poema i l’havia signat amb un pseudònim que no es descobriria fins el dia de l’entrega de premis. Va ser molt difícil triar els millors, ja que hi havia molts i molt ben escrits. Us animem a que continueu llegint molt i escrivint, encara que no hagueu sortit guanyadors, ja que ho sabeu fer molt bé, i l’esforç i la constància són uns bons aliats de l’èxit.   En les següents imatges, podeu veure l’entrega de premis de Cicle Mitjà.

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

OBSERVEM ELS PULMONS !!!

Els nens i nenes de 4t, que aquest any hem estudiat molt bé el cos humà, vam poder observar en directe com funciona l’aparell respiratori d’un xai, gràcies a uns nens que ens en van portar un.
Vam poder comparar-lo amb l’aparell respiratori humà i hi va haver alguns nens valents, que es van oferir voluntaris per bufar la tràquea,van inflar completament els pulmons i tots plegats vam quedar realmemt sorpresos. Aquí en teniu algunes imatges.

dscf0002.JPGdscf0003.JPGdscf0004.JPGdscf0005.JPGdscf0006.JPGdscf0007.JPGdscf0008.JPGdscf0009.JPGdscf0010.JPGdscf0011.JPGdscf0012.JPGdscf0013.JPG

JA HEM COMENÇAT EL TALLER DE PLÀSTICA!!!!

El passat dimecres, dia 21 de febrer, vàrem començar el taller de plàstica amb la Paquita, que és una mestra de l’Escola Masferrer.

Aquest curs treballarem tres artistes: Rodin, Velázquez i Kandisnky.

Aquí teniu unes quantes fotografies dels nostres primers treballs.

 El primer treball és sobre Rodin.

Esperem que us agradi.

4t069.jpg4t072.jpg4t073.jpg4t076.jpg4t077.jpg

4t078.jpg4t081.jpg4t084.jpg4t088.jpg4t093.jpg