Pablo picasso l’artista!!! CIP Molí d’en Rata

Durant aquesta setmana hem anat al Molí d’en Rata a fer un taller sobre en Pablo Picasso.

Ja sabíem forces coses perquè havíem fet una lectura que ens parlava de la seva vida, obra i diferents etapes pictòriques que havia passat com a autor.

Ens han parlat sobre la seva vida i també sobre algunes de les seves obres. Tot seguit hem fet un collage basant-nos en els elements d’alguns dels seus collages, ha estat divertit!!!

Aquí us deixem algunes fotos sobre l’activitat.

Colònies a Tamarit

Els dies 22, 23 i 24 de maig els alumnes de sisè vam anar de colònies a un càmping a Tamarit.

El primer dia vam anar a Port Aventura, vam gaudir molt i els altres dos dies vam fer al càmping diferents activitats de platja, com pàdel surf, caiac i costering.

Malauradament ens va ploure molt divendres però no vam deixar que això ens deprimís i vam aprofitar per fer les activitats més emocionants.

Hem gaudit molt!!!!

Aquí us deixem algunes fotos perquè ho pugueu comprovar vosaltres mateixos.

Sant Jordi

Aquest any per Sant Jordi hem treballat molt, hem fet diferents manualitats per vendre al mercadet solidari per recaudar diners per  l’ONG  Una Onada de petits somriures aquí us deixem la web perquè la podeu veure: http://www.unaonadadepetitssomriures.cat/

Aquesta ONG pretén aconseguir zones més properes i familiars als espais pediàtrics del Taulí. Us convidem a visitar la web per tal de veure els objectius i les activitats que es proposen dur a terme.

Aquí us deixem algunes fotos del mercadet.

Sortidas Museu d’Història de Catalunya

Com a inici del projecte sobre els invents de la història hem anat al museu de història de Catalunya. Hem pogut veure com ha anat evolucionant els habitatges al llarg del temps. Fins i tot hem pogut fer de personateges de les diferents etapes dels habitatges.

Però a més de la feina també hem tingut una estona per jugar i passar-ho d’allò més bé.

Aquí us deixem algunes fotos del dia.

Caminada a Collserola

Avui hem anat a fer una caminada per Collserola, no feia molt bon dia però amb tot el que hem suat ha sigut millor.

Hem sortit del cole d’hora i ens ha acompanyat el Jesús, que sabia tots els camins de Collserola i moltes més coses que ens ha anat explicant pel camí.

Hem parat a mig camí per esmorzar i just quan tornàvem caminar un altre cop ha començat a ploure. Ha estat molt poquet, amb els imprmeables i paraigües hem continuat caminant.

Ens ho hem passat molt bé, però estem moolt cansats.

Aquí hi ha algunes fotos.