Aquest any el dia de la ciència de la nostra escola, s’ha centrat en els llegums . 2016 és l’Any Internacional dels Llegums i té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública sobre els avantatges avantatges nutricionals dels llegums com a part d’una producció d’aliments sostenible encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.
Durant la diada s’han fet diferents activitats: s’ha visionat un vídeo on el nostre cuiner ens ha explicat el procés i elaboració d’alguns llegums. Els/les alumnes han pogut fer un tastet de llegums cuites i crues, s’han germinat alguns llegums, els/les alumnes de Cicle Superior van poder assistir a la xerrada del Dr.Casabona i la nutricionista Laura Estrada sobre una alimentació sana i equilibrada.
Es va aprofitar per fer la inauguració de l’hort de primària i els/les nens/es d’infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà, van participar tot sembrant les primeres llavors del nostre hort.
Moltes gràcies a la Comissió del Dia de la Ciència i al Nino, el nostre cuiner!