Tasques 2 (setmana del 13 al 17 d’abril)

Tasques del dimarts 14 al divendres 17 d’abril

Hola nens i nenes, com esteu? Suposo que amb ganes de córrer, saltar i veure de nou als amics i amigues. Us dono molts ànims. Penseu que heu fet un esforç molt gran quedant-vos a casa i que cada vegada queda menys.

Novament us poso un quadre de les activitats setmanals. Hi ha una miqueta de feina, intenteu fer-ho per anar repassant. Confio molt en vosaltres, sé que sou molt responsables. També us hi he posat activitats Dibuix de Ou de pasqua 2 pintat per Usuari no registrat el dia 13 ...divertides.

M’agradaria molt que m’enviéssiu mostres dels vostres treballs al correu del cicle o que les pengéssiu a l’espai “compartim activitats” (veure menú superior just a sota la foto de grup). Una forta abraçada a tots i a totes.

Tasques de Segon (13abril a 17abril)