FLOPI, EL PALLASSO

pallasso1Als nens i nenes de P5 els encanta escoltar aquesta cançó que ens explica la història d’en FLOPI, un pallasso que ha perdut el seu nas i que no sap on l’ha deixat. Si no el troba l’haurà de fer amb plastilina o bé amb un tros de paper.

Segur que si els vostres fills/es l’escolten els resultarà familiar.

Els nens i nenes de P5 hem elaborat una fitxa a partir d’aqueta fantàstica cançó d’en Jordi Tonietti.

La podeu escoltar aquí mateix:esperem que us agradi!


This entry was posted in General on by .

About Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *