Trobada amb els nens i nenes de P2 de la llar d’infants Sant Ramon Nonat

Dimarts 26 de març al matí, van venir els nens i nenes de P2 de la llar d’infants Sant Ramon Nonat i ens ho vam passar molt bé! A les 10h  ens vam reunir al pati de l’escola i allà els infants de P3 i P4 els vam ensenyar unes danses. P3 va ensenyar la cançó “El rock de la formiga” del grup Pot Petit i P4 va cantar i ballar dues cançons de l’esquirol.

A continuació, els vam convidar a  esmorzar juntament amb nosaltres, coca dolça i xocolata! La coca era boníssima! Desprès  van estar jugant al pati d’infantil amb els nens i nenes de P3 i P4 fins les  11:15h.

Va ser una molt bona experiència, aquí teniu algunes fotografies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *