Com cada any, a l’I.E 3 d’Abril, es celebra la Setmana Cultural tractant d’un tema en concret. Aquest any, s’ha tractat de l’alimentació. Van pensar de ficar el títol: “Fem salut: Del bollycao a la pera”, ja que mengem massa bolleria i necessitem menjar més sa.
Divendres 4:
Per la tarda, ens va visitar el senyor Valero Munté, pastisser i professor d’ hosteleria, per inaugurar-nos la Setmana Cultural.
Dilluns 7:
C.S vam fer diferents tallers com protocols, tríptics sobre la promoció de la clotxa, instruments fets amb aliments, dietes personalitzades… Després ens va visitar la Valeria, nutricionista de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, per explicar-os lo important que és la salut, menjar sa, l’esport físic, beure aigua… Després del pati, vam fer altres activitats diferents de les de la primera hora. A la tarda vam dur a terme més activitats com: organitzar la gimcana,acabar els punts de llibre i les tovalles individuals…
Dimarts 8:
Durant tot el matí les diferents classes de C.S, una hora cadascú vam fer diferentes figures de xocolata amb Valero, mentre que els altres feien altres activitats. Per la tarda vam aprofitar per acabar feines endarrerides, fer més activitats…
Dimecres 9:
Les dues primeres hores vam acabar les activitats dels dies anteriors. Després del pati, ens vam dividir en grups, i cada grup va fer un taller diferent, com: fer gaspatxo, pizza, sushi, pa…
Dijous 10:
Durant tot el dia vam visitar la fàbrica i el poble de Guissona, vam sortir a les 8:30h i vam arribar a les 19:30h.
Divendres 11:
Les dos primeres hores vam fer la gincana per a C.M i C.I. A l’última hora del matí vam fer cadascú a la seva classe, clotxa i fabiola, i ens vam emportar cadascú un tros. Per la tarda ens vam reunir al pati, per a veure un ball que va organitzar C.M,i després la senyoreta Yolanda, ens va fer ballar un ball d’aerobic, i per últim els pares van visitarla nostra escola, amb tots els treballs exposats que havíem realitzat durant tota la Setmana Cultural.
Pensem que ha estat una Setmana molt divertida, però amb bastanta feina. També vam aprendre moltes coses sobre la salut i la nostra alimentació que ens poden aportar en un camí bo.
Alexia Sentis, Gisela, Francesc Corden i Muriel Ponce.
Mireu com va quedar el passadís!