Gimnàstica cooperativa a 3r.

Els de 3r de primària hem estat treballant les habilitats gimnàstiques. Ho hem fet en grups cooperatius i després d’aprendre diferents elements hem preparat unes coreografies que han quedat genials. Us deixo els vídeos de les coreografies i també unes quantes fotos de com hem estat treballant.

FOTOS

Publicat dins de CICLE MITJÀ, General, TERCER | Deixa un comentari

Jornades Esportives 2018-19 amb els de 3r

El passat 26 d’octubre els alumnes de 3r vam anar a la zona esportiva a participar a la primera trobada de les jornades esportives escollars.

Juntament amb els altres alumnes de 3r de les diferents escoles de Torelló vam practicar Bitlles Catalanes, Atletisme i Tennis.

Ens vam cansar molt, però ens ho vam passar mooooolt bé!!!

Publicat dins de CICLE MITJÀ, General, TERCER | Deixa un comentari

3a. TROBADA DE LES JORNADES ESPORTIVES ESCOLARS

El passat 25 de maig, els alumnes de 3r., juntament amb els de les altres escoles de Torelló, vam trobar-nos per tercer cop a la zona esportiva.

Aquesta vegada vam practicar: futbol, vòlei i tennis. A més, al ser l’últim dia, vam acabar fent una demostració de tots els esports que havíem practicat i ens van regalar una samarreta, una medalla i un diploma…

Va ser molt guai!!!

Publicat dins de CICLE MITJÀ, General, TERCER | Deixa un comentari

ACROESPORT a 4t

Els alumnes de 4t. hem estat practicant figures d’acroesport. N’hem fet de 2, de 3, de 4 i de 5.
Per acabar hem preparat unes petites coreografies en grups.


Publicat dins de CICLE MITJÀ, QUART | 1 comentari

Els de 5è fem Gimnàstica

Els alumnes de 5è hem estat practicant les habilitats gimnàstiques. En grups hem acabat preparant una coreografia que ha quedat mooooolt xula.


Publicat dins de CICLE SUPERIOR, CINQUÈ, General | Deixa un comentari

Coreografies de Gimnàstica a 3r

Durant el primer trimestre vam treballar els elements gimnàstics. Per acabar ens vam organitzar en grups i vam preparar una petita coreografia ensenyant els elements que més ens havien agradat, o els que més bé ens sortien. Mireu, mireu, quins artistes…

Publicat dins de CICLE MITJÀ, General, TERCER | Deixa un comentari

JUGUEM PER CREAR / CREEM PER JUGAR

Els alumnes de 6è hem desenvolupat un projecte de treball cooperatiu impulsat des del grup de treball coopdEFecte, vinculat al CIFE de la UVic. El projecte s’anomena jugar per crear / crear per jugar i en grups hem jugat, practicat, experimentat, avaluat,… diferents jocs alternatius per tal d’acabar inventar-ne un. El projecte va culminar quan vam provar aquests jocs amb els nostres fillols de segon de primària.

Ha estat un projecte molt diferent, però que ens ha servit molt per prendre decisions en grup i ens ha agradat molt poder fer jugar als nostres fillols.

JOCS ALTERNATIUS INVENTATS PELS ALUMNES DE 6È

Publicat dins de CICLE SUPERIOR, General, SISÈ | Deixa un comentari

JORNADES ESPORTIVES a 3r.

El passat 6 d’octubre, els alumnes de 3r de totes les escoles de Torelló, ens vam trobar a la zona esportiva per fer la primera trobada de les Jornades Esportives Escolars.

Vam practicar i aprendre atletisme, bàsquet i bitlles catalanes.

Ens va agradar mooooooolt!!! Cliqueu la foto i veureu tot el que vam arribar a fer!!!IMG_7343

Publicat dins de CICLE MITJÀ, TERCER | Deixa un comentari

1, 2, 3,… ACCIÓ!!!

Els de tercer de primària hem estat treballant una unitat d’habilitats motrius bàsiques. Hem practicat moltes habilitats i teníem l’objectiu de gravar un tràiler en grups cooperatius.
Mireu, mireu com ho hem preparat i que xulos han quedat.

IMG_5410


Publicat dins de CICLE MITJÀ, General, TERCER | Deixa un comentari

Els de 6è preparem sessions

El final del 3r trimestre pels de 6è ha estat ben diferent. Es van ajuntar en parelles o grups de 3 i van preparar una sessió de l’esport que ells van voler.

Un cop preparada, la van fer fer als companys de classe, sent ells mateixos els mestres. Van sortir exercicis molt xulos i molt interessants.

Ah, també ens vam adonar que a vegades costa fer callar als companys de classe!!!

Aquí teniu les fotos…

IMG_0366

… I aquí teniu les sessions que han preparat.

Publicat dins de CICLE SUPERIOR, General, SISÈ | Deixa un comentari