Fem bàsquet amb cadira de rodes !!

Esl alumnes de 6è hem tingut la visita d’en Manu, treballa a l’associació Mifas, ens ha explicat la quantitat d’esports que es poden fer essent discapacitat, dels diferents graus de lesió medul.lar que hi ha, com es classifiquen i de com es fan en funció d’això els equips de bàsquet. Llavors hem realitzat la pràctica, ha estat molt interessant i més difícil del què ens esperàvem. Una bona lliçó per a tots i totes!

2 thoughts on “Fem bàsquet amb cadira de rodes !!

  1. Alex Muñoz 6éB.

    Hola!jo estic igual que l’Eva va ser molt divertit pero també em fa fer pena veure al pobre home que amb el accident que va tenir es va fer mal i va tenir ferides graus li destitjo bona sort al home!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *