L’ESPORT ÉS COSA DE TOTS

Aquesta setmana hem viscut  una gran experiència. Ha vingut en Manu de l’associació MIFAS i ens ha explicat la seva situació personal i els esports que es juguen i com s’hi juga  amb cadira de rodes. Ens ha deixat experimentar amb les cadires  i finalment hem fet un partit  de bàsquet, no ha estat fàcil però ha valgut la pena.

One thought on “L’ESPORT ÉS COSA DE TOTS

  1. dolors

    De ben segur que va ser una gran experiència per vosaltres. Cal que ens n’adonem de les dificultats que passen cada dia les persones que tenen algun problema de mobilitat. En Manu n’és un bon exemple, com també ho és de la tenacitat i de les ganes de superació.
    Felicitats, Marta, per la iniciativa!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *