Geolocalització d’àudios: Woices

Imatge del woicesL’aplicació en línia Woices permet d’enregistrar o carregar àudios, o com s’anomena en aquest web, un eco, i situar-los a un lloc al mapa. D’aquesta manera, podem crear, compartir i reproduir la nostra veu sobre un punt geogràfic específic. El registre és gratuït i el seu ús és molt senzill.

Amb un micròfon podem enregistrar directament el so a l’aplicatiu, o bé pujar-ne un de ja creat, i geolocalitzar-lo. El podem compartir amb altres persones dins woices, però també amb l’enllaç, el codi embed o un e-codi. També podem crear una ruta d’àudios i participar en grups. Teniu més informació a l’ajuda de Woices.

Algunes possibles aplicacions per treballar amb Woices i l’Eduwiki poden ser:

  • Escriure l’entrada sobre un monument proper o la nostra localitat i penjar-la també en àudio a Woices, indicant al mapa on està.
  • Situar al mapa espècies animals o vegetals i parlar de les seves característiques i entorn.
  • Crear biografia amb àudios, tot creant una ruta d’ecos on a cada lloc s’expliqui què ha fet el personatge de qui descrivim la vida.
  • Fer una mena de guia turística de la nostra localitat.
  • Fer descripcions, treballant la creativitat i la imaginació (com recordem un indret, les diferències i contrastos amb altres punts del mapa, com ens imaginem un lloc on no hem estat mail).
  • Recitar poemes i situar-los al lloc que descriuen o que evoquen (per exemple, el mar, la muntanya, un llac, etc.) , o al lloc on va nàixer l’autor/a.

De segur que se us acudeixen moltes idees més; esperem les vostres entrades amb àudio a l’Eduwiki!

 

Aquest article s'ha publicat dins de Formació, Informació i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *