NOTÍCIA SOBRE EL TORNEIG DE BÀSQUET

Hola amics i amigues i afeccionats al bàsquet,
aquest dissabte 16 d’abril va tenir lloc a l’escola el 1r torneig de bàsquet de l’escola Pau Casals. Més de 80 alumnes van participar en aquesta jornada!
Els nens i nenes de quart fins a sisè es van organitzar per equips i van jugar una lligueta entre ells. Cada equip havia d’incloure la participació d’un adult.
D’altra banda, els nens i nenes de primer fins a tercer van jugar diferents partits formant grups entre ells, amb l’ajuda de pares i mares que van col·laborar fent tasques de tot tipus. Uns feien d’entrenadors, d’altres d’àrbitre i també d’animadors incondicionals dels seus fills. Tots van ser una part importantíssima del torneig.
El dia va ser fantàstic i en el torneig no hi van faltar els partits entre pares i mares contra els seus fills, partits de pares i mares contra l’equip de mestres d’extraescolars i jocs basquetbolístics pels prebenjamins i els més menuts que corrien pel pati de l’escola.
Per acabar la jornada, l’equip de mestres va entregar diplomes a tots els participants i l’AMPA de l’escola ens va obsequiar amb un bon vermut.
Moltes gràcies a tots i a totes i us esperem en el pròxim torneig!

2 thoughts on “NOTÍCIA SOBRE EL TORNEIG DE BÀSQUET

  1. Pingback: El bloc del Cicle Superior de la Pau Casals » CRÒNICA DEL TORNEIG DE BÀSQUET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *