PREMI AL PATI ACTIU 2018-2019

Aquesta setmana hem rebut una gran notícia. L’escola ha sigut premiada pel vídeo realitzat pels alumnes de sisè per ensenyar el dia a dia del Pati Actiu que realitzen els alumnes de Cicle Superior. Aquí teniu el vídeo penjat a les xarxes socials de l’escola:

Gràcies a aquest premi, el curs vinent els alumnes de l’escola podran realitzar una activitat emmarcada dins del Pla Català de l’Esport a l’escola sense cap cost econòmic pels alumnes.

SARDANES A 4T

Durant aquestes setmanes, a les sessions d’Educació Física i música hem conegut i practicat les sardanes gràcies a la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca. Passos curts, passos llargs, el galop, sardana curta, etc … Ja estem preparats per la ballada de la Primavera Cultural davant de tota l’escola. Aquí teniu les fotos i vídeos de demostració:

XERRADA A 5È – JORDI FERRER A L’ESCOLA

Aquest proper dijous rebrem la visita del jugador d’hoquei del CE Vendrell Jordi Ferrer. L’acompanyarà la periodista Àngels Fabregues en una xerrada sobre l’esforç en tots els àmbits de la vida i concretament en l’esport. Ja estem esperant la seva arribada !!!

El derbi d'OK Lliga del Camp de Tarragona es juga dimarts.

 

La imagen puede contener: una persona, texto

 

http://www.rtvelvendrell.cat/jordi-ferrer-renova-un-any-mes-pel-ce-vendrell/

http://www.rtvelvendrell.cat/la-factoria-amb-jordi-ferrer/?cn-reloaded=1

Resultat d'imatges de jordi ferrer ce vendrell

 

Resultat d'imatges de jordi ferrer ce vendrell

Resultat d'imatges de jordi ferrer ce vendrell

Imatge relacionada