3 thoughts on “LES NOSTRES NOTÍCIES. 5è-A

 1. abbi

  Hola a tots i totes! Hola mestre Jordi!
  No us he pogut escriure perquè estava molt enfeinat. només us volia dir que estic en una escola molt guai. Per cert a Mònica li volia dir que a la biblioteca de Vilanova i la Geltru ha sortit el manga nº 6 del detectiu Conan.
  A la meva escola es pot fer fins a batxiller. Hi ha més de 800 alumnes. I també hi ha taquilles per a deixar les teves coses personals. A la tarda pots fer hoquei o basquet i a la ESO pots anar de colònies als Estats Units i a Anglaterra. A aquesta escola tenen personalitzades la carpeta i l’ agenda. Aquesta escola té mes de 134 anys. De moment, és tot el que se, i ara adéu !

  Abbi Cervera i Ricart

 2. Pol

  Hola Abbi,
  Com et va tot? Fas nous amics? És divertit????
  Bé, el que inportant és que t’ho passis bé.
  Espero que tornis.
  ADEU
  Pol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *