VISITA AL FUNICULAR DE VALLVIDRERA!!!

El passat dilluns dia 17 de Novembre de 2014 els alumnes de CM i CS vam anar d’excursió al Funicular de Vallvidrera on vam veure el seu funcionament i la seva història. Va ser una sortida d’allò més divertida ja que vam anar amb els FGC amb unes monitores, després vam pujar amb el funicular fins a Vallvidrera, allà ens van explicar com és un funicular i el seu funcionament i vam visitar la sala de màquines.
Després van fer una ruta caminant per la muntanya on vam veure el pantà, la Grotta, la Casa del Vigilant i l’Església de Vallvidrera. I finalment vam dinar en una esplanada al mig de la muntanya. Fins i tot vam veure un por senglar!!!

FUNICULAR DE VALLVIDRERA!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *