Software DJ

1211853403_virtual_dj

Dels creadors de AtomixMP3 arriba la nova versió de Virtual DJ carregada d’un muntd’opcions per a tots aquells als quals el primer programa se’ls ha quedat petit.Gràcies a Virtual DJ, podràs fer excepcionals sessions DJ amb un munt de característiques per al mitjà aficionat i per a tots aquells que es volen dedicar demanera professional.

El programa està desenvolupat en una interface stante fàcil d’utilitzar. Després de passar uns minuts aprenent totes les opcions que ofereix Virtual DJ, podràscomençar a usar-lo amb tots els temes q seleccions.

Només hauràs de seleccionar el directori on es troben els temes, arrossegar un acada pista i començar a reproduir. El programa permet, entre altres característiques,ajustar i modificar les BPM, fer loops, scratchs, incloure efectes en les cançons coml’extractor de veu, l’ajust de greus o inserir efecte de frenada progressiu.

I per si tot això fos poc, també podràs gravar les teves remescles.

El programa està recomanat per a qualsevol tipus de pubs i bars ja que només esrequereix un ordinador i un bon equip d’altaveus. Sens dubte es tracta d’una opciómés que recomanable per començar en el món de les sessions DJ.

virtualdj

Fer un comentari