Setmana Cultural: El Circ

Continuant amb l’etapa que la ZER Ports-Algars va encetar el proppassat Curs, estem preparats per iniciar una nova Setmana Cultural que clourem amb la Sin título-16 a Arnes.

Des de que som petits aprenem mitjançant el joc i a mesura que ens fem grans aquest joc es torna més elaborat, reflexiu i amb més control emocional, en detriment de l’espontaneïtat. El joc és una de les primeres activitats estructurades que regula i construeix els significats i el sentit de la conducta dels/les menuts-des a partir de l’activitat lúdica. El circ al nostre parer, el tema elegit pel nostre alumnat, compleix aquest requisit.

Les diferents tècniques i habilitats que es desenvolupen al món del circ permeten treballar elements competencials com ara l’expressió, la innovació i la creativitat a banda de ser un àmbit temàtic que requereix per a portar-ho a terme un alt nivell de concentració, atenció, esforç i hàbits de treball (individuals i en grup); qualitats, aquestes, determinants en el desenvolupament de les diferents activitats escolars.

Continguts que contribueixen al desenvolupament de les competències bàsiques com les centrades en conviure i habitar el món i que propicien l’adquisició d’habilitats per viure en societat i exercir la ciutadania democràtica.

En aquests temps de crisi, on es qüestionen alguns d’aquests pilars fonamentals, la nostra intenció és mitjançant aquesta setmana,explicar al món, que estimem aquests valors; dins dels quals s’inclou la música, que és indispensable pel nostre dia a dia, que ens acompanya en molts moments importants del la vida i volem que continuï sent indispensable en l’educació dels nostres infants.

Equip directiu ZER Ports-Algars
Us deixem el Díptic que les vostres filles i fills us portaran a casa!

 

Les activitats i tallers que realitzarem les podeu trobar clicant al nostre logotip!!
LOGO-SETMA-CULTURAL-CIRC-2014-DÍPTIC-DEFINITIU
El divendres, dia de la Trobada de ZER, a les 11:00 Donarem la nota! i cantarem junts: Mirall de Pau!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TX0W4sxV0cY[/youtube]

Quant a Neus Cortiella

Sóc la Neus, d'Horta de Sant Joan. Podeu visitar el meu blog sempre que vulgueu. Aquí trobareu coses interessants.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *