ELS DRACS BLANCS

Ens vam disfressar de dracs blancs. agraïr la col·laboració de les mares que van venir a fer les disfresses. També el dia de Carnaval vam tenir una visista que ens va fer molta il·lusió. La Laura que va venir des del seu poble per disfressar-se amb els que havien estat els seus alunmes des de P-3. Moltes gràcies Laura ens ho vam passar molt bé.

carnaval 2010

4 thoughts on “ELS DRACS BLANCS

  1. emma

    Estàveu genials, les mames vam aportar el que vam poder i algunes més, però la idea original va ser de la Cristina. Per cert, molt creativa i de nova tendència, dracs polars?? qui s’ho havia de pensar això!! Gràcies Cristina , ah! i també a la Laura, no saps com d’emocionats estaven.

  2. Mònica

    Va ser un dia molt “xulo”, els nens s’ho van passar molt bé i estaven emocionats de veure a la Laura de nou… Tot el poble feia el comentari de “quina disfressa més currada”. La veritat és que l’esforç va valdre la pena. Per cert, en breu tindrem la foto de grup i ja veureu que guapos que surten. Medalla d’or per la Cristina !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *