L’any 2009 és l’any Amades

jamades.jpg

Aquest any es compleixen 50 anys de la mort de Joan Amades.
Des de l’Associació Cultural Joan Amades es vol impulsar, aprofitant l’efemèride, la celebració d’un any homenatge amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra de l’estudiós i reivindicar-lo, també, com una de les figures cabdals del panorama cultural català:

“Joan Amades ha estat una figura cabdal en la cultura catalana i el seu treball ha estat essencial per tots els àmbits de la cultura popular, és un personatge amb el qual hi estem tots en deute i per això creiem que la iniciativa de l’homenatge és patrimoni de totes les associacions, organitzacions, i persones que valoren, es senten identificats o es dediquem a la cultura popular.

És per això, que per assolir aquest objectiu proposem l’adhesió a aquesta iniciativa de col·lectius, entitats, federacions, organitzacions, mitjans de comunicació, persones… sensibles a la proposta i a la figura de Joan Amades. Aquesta implicació pot materialitzar-se de moltes maneres com per exemple organitzant actes commemoratius a les vostres poblacions, afegint-vos a la iniciativa amb propostes que ja realitzeu en les programacions culturals, donant a conèixer el personatge i la seva obra ingent, fins i tot dedicant-li activitats que ja feu habitualment.”

Amb aquesta intenció i amb la idea d’unificar visualment totes les activitats que s’organitzin al voltant de l’Any Amades, s’ha creat un logo que és a disposició de totes les entitats i organitzacions que ho desitgin. El trobareu, juntament amb més informació, al web de l’associació: www.joanamades.cat

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *