Les vacances de Nadal.

Les meves vacances van començar quan em vaig anar amb el meu cosí i el meu germà que em van venir a buscar. Després vam fer un passeig pel camp quan vam tornar a casa del meu tiet vaig jugar a la ps3 al call of duty 5. Jo sempre m’ anava a dormir a les tres i mitja. Un dia vaig anar al cine amb el meu germà i un amic seu a veure 007 Quantum of Solace, em vaig posar malalt quan vaig arribar a casa. Al dia següent em vaig trobar més bé vaig veure que estava tot nevat i quan van arribar els meus pares vam anar a Sant Llorenç del Munt i l’ Obac. Estava tot ple de neu vam jugar una estona . Nit de Nadal m’ ho vaig passar molt bé em van regalar el mortal kombat armageddon. Els reis D’ Orient em van regalar una tele de moltes pulgades i el joc de pirates del carib per la ds Bon Any Nou 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *