MÚSICA DE FADES I FOLLETS. DISFRESSES

montatge 1r A

Cada curs a l’escola Pau Vila del Papiol celebrem la Vetllada Cultural coincidint amb la diada de Sant Jordi. Cada curs igualment el claustre de professors escolleix un tema sobre el qual anirà l’espectacle. Aquest espectacle és de caràcter majoritàriament musical. A partir del tema escollit cada curs decudeix què treballar i busca la música adequada. Després cada tutora amb el seu grup ( a vegades es fa per nivell) monta la coreografia.El director fa la presentació i els alumnes de sisé no fan coreografia i representen teatralment el fil conductor de la “història” que marca el tema escollit.

Per la Vetllada 2011es va escollir el tema del BOSC. Els alumnes de Primer A eren fades i follets.

Els follets es van disfressar amb una bossa d’escombreries marró,de les grans, tallada amb forma puntejada a la part d’abaix. Un cinturó que enganxava amb velcro, el cinturó tenia una sibella feta amb catolina i gomets d’estrelles. A dalt de l’escenari és important portar coses brillants i cridaneres perquè així destaca tot més, i des de lluny es veu més maco. Al cap portaven un barret per a la mida , amb cartolina i paper pinotxo grapat, i moldejat igual que el tenen els follets.
Les fades anaven amb una bossa normal d’escombreries plena de gomets d’estrelles daurats i platejats, tallada en pics a la part de sota, i cordada a la cintura. A la part de dalt portaven un mobo rosa,i unes ales que vam fer amb unes colxonetes molt primes que venen al decathlon, i que valen molt barates. Les ales anaven enganxades a les espatlles amb goma elàstica grapada a la colxoneta. I van aguantar molt bé.

La música és un muntatge que vam fer de dues cançons que vam trobar a internet posant música de fades. El muntatge el vam fer amb un programa que es diu AUDACITI.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *