Any internacional de l’Astronomia

mercuri.jpgvenus.jpgjupiter1.jpg

      MERCURI                         VENUS                  JÚPITER

L’any 2009 és l’any internacional de l’astronomia i els alumnes de p-4 volem aprendre coses dels planetes, la Terra, la lluna, el Sol, les estrelles…

Aquí hi ha algunes imatges interessants.

Anàlisi de dos blocs del mòdul 1

Comentaris dels blocs:

  • Bitàcola del Ceip Drassanes: Mostra la vida de l’escola.És senzill l’ús per part dels alumnes. Sembla que el bloc està elaborat pels mestres i que possiblement siguin els alumnes més grans els que hi  poden participar. Les famílies poden accedir al bloc per a poder conéixer les activitats que fan els seus fills i també poden afegir comentaris. No he trobat enllaços a altres pàgines i no ha estat actualitzada des de fa molt de temps.
  • Els fèlids:És una web monotemàtica destinada a oferir als nens recursos per treballar el tema dels fèlids. Inclou una sèrie de videos i una avaluació per a que els nens escriguin el que han après sobre el tema. No mostra la vida de l’escola. Els alumnes poden accedir amb facilitat a les informacions i també poden participar fent l’avaluació. Els pares hi poden participar. No hi ha enllaços i tampoc està actualitzada

La visita del Pare Noel

p191208_1151.JPGp191208_1002.JPG

L’últim dia de classe, abans de les vacances de Nadal vam fer cagar el tronc. També ens va visitar el Pare Noel. Ens va fer un regal i també ens va donar caramels. Com que ja som grans ja no va fer por a cap xiquet ni xiqueta. Mireu que contents estàvem!

Hem canviat de classe

Ja no som la classe dels dofins. Ha passat l’estiu i ara som la classe dels GATS.

Ara ja no hi ha cap nen  ni cap nena que tingui 3 anys; fins i tot n’hi ha dos que ja han fet cinc anys. Fem molta feina i aprenem molt. Aquest any també aprenem anglès.

En aquest blog us explicarem algunes experiències i també fotos de les activitats més especials.

Bateig del bloc

Hola! Això fa una mica de respecte, però ho intentarem.

Poc a poc ho anirem perfeccionant.Indec?s

Sóc la Carme, tutora de P-3, de la clase del dofins. Són uns xiquests i xiquetes la mar d’eixerits. De mica en mica els anieru coneixent.