TE’N RECORDES??

Hem pogut recopilar algunes de les fotos que es van fer quan vau començar a l’escola Can Sorts, fotos de la classe de P-3, quan vau començar el viatge d’infantil, en el qual heu crescut, madurat, i segur que heu aprés moltes coses.
Papes i mames, fixéu-vos bé, compareu i analitzeu amb els vostres fills i filles aquests canvis que han sofert durant aquests tres cursos, d’aquesta manera ens adonem del pas del temps, i de qué grans que s’han fet!!!
Esperem que us agradi.

LES COLÒNIES !!!

Durant els dos dies de colònies vam viure experiències noves amb els nostres companys i companyes. Durant dos dies vam ser els ajudants tripulants del capità Xaloc, que de la mà dels seus amics i la seva filla vam viure proves i realitzar tallers envers el món dels pirates, fins que vam descobrir el tresor i finalment ens va venir a visitar el capità Xaloc. A més l’experiència de dinar, sopar, dormir i esmorzar fora de casa, compartint espais, jocs, i treballant en equip, ens ha fet madurar i crèixer.

ELS NÚMEROS DELS TELÈFONS

Dintre del projecte dels números, vam descobrir els números dels telèfons, els vam analitzar i vam descobrir que el 93 es repetia i que vol dir que és un número de Barcelona, i que el 715 es repetia, i que volia dir que era un número de Sentmenat. A més que hi ha números de mòbil que comencen pel 6, mentre que els fixes comencen pel 9. Els números del telèfon serveixen per trucar i poder parlar, així que vam fer un simulacre de trucades.

EXCURSIÓ “LES ABELLES”

A l’excursió al Pasqualet de Caldes, hem descobert el petit món de les abelles: hem fet una petita excursió al bosc on hem descobert i observat algunes abelles agafant el polen d’algunes flors del bosc, hem aprés la dansa de les abelles obreres, ens hem vestit d’apicultors i hem observat un rusc per dins, ple d’abelles treballant, hem vist diferents productes extrets del treball de les abelles, i hem confeccionat una espelma amb cera d’abella autèntica! I sobretot hem jugat, aprés, compartit, i ens ho hem passat super bé!

ELS NÚMEROS DE LES MATRÍCULES

Un dia vam sortir a fer una passejada pel poble, i vam descobrir els números que podíem trobar al carrer, com per exemple els números de les matrícules!!
Vam observar-les,analitzar-les… i ens vam inventar una matrícula personal, després vam jugar a fer grups i a classificar les matrícules segons el seu primer número.

Els números del carrer:

ENS PESEM

I quins números diuen el nostre pes? Doncs vam portar una bàscula de casa i per descobrir-ho ens vam pesar. Vam ordenar els números del nostre pes del més gran al més petit. Vam veure quin pesa més i quin pesa menys.
Us deixo les fotos de l’experiència: qui és qui?