Taller Fundació Alicia

Quan vam anar al Món Sant Benet vam fer un taller de cuina experimental a l’estil de Ferran Adrià.

Llegiu alguns dels comentaris de les companyes de 6è.

  • Alèxia: Vam fer oli amb gust de xocolata, i vam aconseguir ajuntar l’oli amb l’aigua gràcies a un emulsionant.
  • Rafaela: Extraordinari, l’esferificació de les boletes de préssec, quan explotaven a la boca i sortia el suc. Tot molt bo.
  • Lucia W: Em va impressionar quan la llet va començar a bullir i al afegir el vinagre es van fer grumolls. Després ho vam colar, premsar i el mató ja estava fet.
  • Irene: El taller va ser molt divertit. El més original va ser l’esferificació amb suc de préssec. La sensació quan la boleta  esclata dins la boca va ser impressionant i inesperat.
  • Laia: Ho vam provar tot i estava boníssim. L’oli amb gust de xocolata és el que més va agradar en el nostre grup.

           

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *