Quan vam anar al Món Sant Benet vam fer un taller de cuina experimental a l’estil de Ferran Adrià.
Llegiu alguns dels comentaris de les companyes de 6è.
- Alèxia: Vam fer oli amb gust de xocolata, i vam aconseguir ajuntar l’oli amb l’aigua gràcies a un emulsionant.
- Rafaela: Extraordinari, l’esferificació de les boletes de préssec, quan explotaven a la boca i sortia el suc. Tot molt bo.
- Lucia W: Em va impressionar quan la llet va començar a bullir i al afegir el vinagre es van fer grumolls. Després ho vam colar, premsar i el mató ja estava fet.
- Irene: El taller va ser molt divertit. El més original va ser l’esferificació amb suc de préssec. La sensació quan la boleta esclata dins la boca va ser impressionant i inesperat.
- Laia: Ho vam provar tot i estava boníssim. L’oli amb gust de xocolata és el que més va agradar en el nostre grup.
 
								

