A L’AMÍN LI AGRADA CANTAR I BALLAR

L’Amín té tretze anys, és un altre alumne de l’IES Pau Casals de Badalona. Té tretze anys i fa primer d’eso. Va venir de Bangladesh fa uns cinc anys. Li encanta la música i la dansa del seu país. Ha volgut compartir amb nosaltres un ball típic de Bangladeh que s’acompanya d’una cançó en Bangla que parla de l’amor entre un noi i una noia. Si us agrada, segur que agraeix que deixeu algun comentari.


L’Amin canta una cançó d’amor en Bangla. from Agustí Puig i Masip on Vimeo.

ANEM A ESCRIURE UN RELAT!!!

A sota aquestes paraules hi trobareu una presentació sobre Salvador Dalí i la seva obra. Salvador Dalí fou un pintor figuerenc. Va ser un dels màxims exponents del corrent surrealista en el món de la pintura. Com veureu, les seves obres són força especials.

Cal que mireu amb força atenció la presentació. Llegiu amb atenció el que diu la primera diapositiva. Observeu l’aspecte del Dalí en les dues següents i després fixeu-vos en alguns dels seus quadres. Podeu veure la presentació tants cops com us calgui.

En acaba, heu d’escriure una narració inspirada en el que heu vist. Podeu inspirar-vos en una de les imatges o en el conjunt. Deixeu volar la imaginació i escribiu un relat que tingui un narrador intern, és a dir, cada un de vosaltres ha de ser un personatge del relat. Quan acabeu, entregueu el resultat al professor.

Una Poesia del Marius Torres.

El Marius Torres va ser un poeta lleidatà de la primera meitat del segle passat. Es va posar malalt i va tenir que anar a un sanatori lluny de la seva estimada ciutat. Allí, mentre recordaba Lleida, va escriure aquest poema.

Escolta’l amb atenció dues o tres vegades, quan l’hagis entés bé dibuixa el que et suggereixi el que has sentit i dona-ho al professor.

ELLS, ELLES I ELS SEUS NOMS

Els nois i noies de primer d’eso D de l’IES Pau Casals de Badalona hem decidit fer un bloc on anirem penjant diferents treballs que fem a l’institut. De moment, anirem presentant-nos un a us ensenyarem alguna cosa que ens agradi especialment. Diu el professor que també hi penjarà feina per nosaltres.

Com que aquest és el primer article, ens sembla que es de bona educació que ens presentem. Aquí ens teniu…

BubbleShare: Share photosCraft Ideas