Qui sóc?

Sóc la Sílvia, una mestra aspirant a escriptora.

Fa 13 anys que sóc mestre d’educació infantil de segona etapa. Però fa dos anys em van proposar  sortir de la meva zona de confort i pujar un esglaó més en la meva carrera. Ara sóc  mestre tutora de 3r de primària i tot i que al principi em vaig espantar molt, haig de dir que estic encantada d’aquest canvi, tot i que no he deixat d’entrar a infantil (cosa que agraeixo molt i continuu gaudint de valent).

La meva passió (a més de ser mare de dues nenes) és escriure. Sóc apassionada dels llibres i crec que són imprescindibles pel creixement personal de les persones.  Aquesta passió m’ha portat a escriure dos contes infantils i dues novel·les de caire romàntic. Encara no he donat el pas a publicar-les, però estic convençuda que el dia que menys ho esperi jo, em llanço a la piscina i ho faig.

Vull fer servir aquest bloc per parlar de llibres, per fer suggerències, per donar opinions i aconsellar lectures, per xerrar a vosaltres i continuar ampliant la meva biblioteca personal i mental.

Espero que us serveixi a tots i totes!!!

HOLA A TOTHOM!!

Hola a tots i a totes!!

Sóc una apassionada de la lectura, com diuen els que em coneixen sóc una “devora llibres”.

Crec que encara que les noves tecnologies estan en primera línia i que ens ajuden a aprendre molt, un llibre també et dóna infinitat d’aprenentatges, et fa viure històries i aventures que mai haguessis somiat.