Perfils d’usuaris d’un Bloc

Hola,
Segons varem parlar al curs, a continuació us descric els diferents perfils d’usuaris i participants en un bloc (extret de l’ajuda de la pàgina web de blocs de l’Xtec):
– Administrador/a: disposa de tots els permisos d’administració. Té control total sobre el bloc.
– Editor/a: publica i gestiona tots els articles, tant els propis com els aliens.
– Autor/a: publica i gestiona els seus propis articles. No pot fer cap acció sobre els articles que hagin afegit la resta de participants o autors.
– Col·laborador/a: escriu i edita els seus articles però no pot publicar-los. Cal que algú amb drets d’editor/a, com a mínim, li doni el vistiplau als articles que ha escrit i, per tant, siguin publicats.
– Subscriptor/a: escriu comentaris, rep missatges amb novetats, etc. No pot escriure cap article

Recordeu que en el vostre bloc, podeu assignar perfils de participants des del menú a la pestanya “Usuaris” i desprès “Autors i usuaris”. Per això es necessari que els participants tinguin registre de correu de l’Xtec o de Edu365

Josep Lluís

3 thoughts on “Perfils d’usuaris d’un Bloc

 1. mvalls

  J. Lluís, estic intentant insertar un video youtube de la banda de moebius i no entra. Ho vaig fer un cop pero ara no funciona. Help!
  usuari mvalls5

 2. mvalls

  J Lluís,
  Millorant l’aparença del bloc, he trobat els rellotges (web del teu rellotge) i del temps, eltiempo.es però se’m copia l’enllaç, no la “figureta” o imatge. He canviat el fondo del bloc, però no deu ser això, de fet tu tens el meu antic fondo i bé hi tens el rellotget.
  L’enllaç a l’IES si que me n´he sortit.
  Gràcies per endavant.
  Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *