Cloenda del curs de primer de batxillerat nocturn

Aquest dijous dia 13 de juny, es va celebrar l’acte de cloenda del curs per als alumnes de primer de batxillerat nocturn. A les 6 de la tarda, a la sala d’actes, l’historiador Joan Garriga i l’escriptor Lambert Botey van presentar un documental sobre el bombardeig de Granollers l’any 1938, després d’haver contextualitzat històricament els fets. En acabar de veure el documental, força impactant, hi va haver una estona per a les preguntes i el debat. A continuació, la tutora Anna Bachs va donar les notes del trimestre i finalment, alumnes i professorat van baixar a la cantina a fer un berenar. I unes fotos de grup, per tenir un bon record! Desitgem a tots els nois i noies de nocturn que passin un bon estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *