Lectura de poemes d’arreu del món

La tarda de sant Jordi, els nois i noies de primer de batxillerat nocturn van assistir a un dels actes ciutadans que es feien amb motiu de la diada. Es tractava de la “Lectura de poemes d’arreu del món“, organitzada pel “Grup de no fer res” de l’Ateneu de Granollers. Des de les 5 fins gairebé les 9 del vespre, qui vol surt a llegir o recitar un poema i qui vol s’asseu a les cadires de la placeta de la Sala Tarafa per gaudir del recital. Alguns/es alumnes de primer nocturn van sortir a llegir poemes, de Neruda, de Maragall, de Salvat-Papasseit i fins i tot de propis. Bona part del públic, d’edat madura, va agrair l’aportació de la joventut del Cumella. també es van sorprendre que, en lloc de llegir els poemes d’un llibre o d’un paper, ho fessin des del seu mòbil. I és que les tecnologies canvien, però la poesia queda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *