Vam anar de colònies!

Els dies 13, 14 i 15 vam fer colònies a Vilafranca dels Ports (País Valencià).

El 13 vam visitar Morella, vam fer l’activitat de Saltapins, i un taller amb un ramat d’ovelles i gossos d’atura, amb Julio Bayot, a un mas d’Ares.
El 14 vam anar a l’Escola Don Blasco d’Alagon, on vam fer amistat amb els alumnes de 6é curs i vam jugar un partit de futbol-sala. Vam estar al museu de la pedra en sec de Vilafranca i la darrera nit vam fer un sopar amb discoteca final.
L’últim dia vam visitar el museu de la Valltorta, a Tírig, amb les seues pintures rupestres i també vam veure el parc miner del Maestrat, a Culla-Torre Embessora, amb les seues galeries de la mina de ferro i la passejada en trenet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *