Els interessants i interessades en no fer-me patir més del cor davant els vostres dictats i redaccions us aconsello que hi dediqueu una bona estoneta cada setmana a practicar.
Ja sé que em direu que és molt avorrit però penseu en el que jo estalviaré en bolis vermells.
Va coratge! I pitgeu aquest enllaç per practicar:
i aquest, per..
Hola,
Un pensament meu és que ara avui en dia, fem moltes faltes d’ortografia als dictats. I no pot ser, s’ha d’estudiar més els dictats i preparar-los!!!
Hola!
Està molt bé, perquè fem moltes faltes d’ortografia i és una idea bona.
M’agrada molt aquestos exercicis són molt divertits i ens ajuden a no fer tantes faltes d’ortografia ja que jo n’hi faig bastantes =D adéu!!
Proveu és molt guai!
M’agraden molt aquestos exercicis per no fer tantes errades com faig jo de vegades. Proveu-lo és molt divertit i educatiu!!!!!!!!!
He entrat i és una mica fàcil, pura si que és però no tant dura. Us animo a jugar!
Ternera a la miel
Ingredientes:
1 morcillo de ternera de 2.200 Kg. con hueso.
1 ramito de romero fresco.
2 dientes de ajo.
1 cucharadita de maicena.
1 limón.
1 ramito de perejil.
1 vasito de vino blanco seco.
200 cc3 de caldo.
2 cucharadas de aceite de oliva.
Sal.
Pimienta en grano.
2 cucharadas de miel.
Se limpia bien la carne de grasas y desechos y se introduce en una cazuela con dos dientes de ajo enteros, un ramito de romero fresco, sal y pimienta negra recién molida. Se rocía con un chorrito de aceite y se mete en el horno, ya caliente a 220º C, durante 40 minutos.
Pasado ese tiempo, se baja el horno a 180º C, se retira el exceso de grasa desprendida, se baña con un vasito de vino blanco seco y se completa la cocción durante otros 40 minutos. Se saca la carne del horno y se reserva al calor. Se pone al fuego vivo el jugo que haya soltado, añadiéndole el caldo caliente y una cucharadita de maicena previamente disuelta en un poco de agua fría. Se cuece hasta que espese y se pasa por el chino o colador. Se corrige la salsa de sal y pimienta y se le añade la miel, un poco de perejil picado y la corteza rallada del limón (sólo la parte amarilla).
Se sirve la carne bien caliente, y en una fuente honda, con la salsa volcada por encima. Puede acompañarse con papas fritas o verduras de temporada cocidas, espolvoreadas con pan o queso rallados y gratinadas al horno.
Esta molt bé. Ha sigut molt bona idea perquè fem moltes faltes d’ortografia!
Ha sigut una molt bona idea, perquè jo i més persones fem moltes faltes d’ortografia i el professor està molt cansat de corregir faltes als dictats, etc.
És fàcil aquest apartat perquè d’ortografia en sé molt i quasi mai suspenc… 🙂