I un curs més que ha passat VOLANT!!! 5è

Ens acomiadem d’un curs inoblidable: hem après a conviure mantenint distàncies fisiques, hem après a comunicar-nos amb els ulls, hem après a valorar la complicitat d’una mirada, la no abraçada desitjada i el somriure amagat. Hem acabat 5è amb el cor alegre i amb l’esperança de tornar a veure’ns les cares molt aviat!!! Gràcies nois i noies per tot el que m’heu ensenyat!!! NO US OBLIDARÉ!!!

CLIQUEU a sobre la imatge i en veureu més.

4t. Educació vial

Aquest curs hem fet l’activitat d’educació vial. Ens ho hem passat molt bé i hem repassat les normes de circulació. Moltes gràcies agents de la policia.

4t. Projecte de les plantes

Els alumnes de quart hem fet el projecte de les plantes. Hem realitzat  activitats diverses : de reflexió de manipulació, experimentals,…

Hem plantat llavors que han estat exposades a condicions ambientals diferents i setmanalment hem fet l’observació del creixement de les plantes:

Hem observat les plantes del pati per fer un herbolari:

Hem fet colònia:

Treballem en grups  la classificació de les plantes:

Hem fet dibuix al natural:

Sant Jordi ’21 – 5è

Una diada de Sant Jordi celebrada amb moltes ganes i il.lusió. Amb la lectura teatrelitzada de la llegenda, la creació de les nostres artístiques roses i amb un SCAPE ROOM on havíem de salvar la tradició vàrem passar un dia de Sant Jordi d’allò més interessant.

Cliqueu sobre la imatge i en veureu unes quantes més.